Nejnovější recenze ze sekce Matrace
Matrace jsme kupovali pro dospívající syny a ti jsou nadmíru spokojení. Doporučuji.
- zatim žadné
EUREKA KORAL
Přidáno: 28. října 2024
(naposledy upraveno 28. října 2024)
Zakoupeno v Matrace Market
Zatím vše OK uvidíme později
Konečně kvalitní matrace. Po třech letech se mi spí naprosto skvěle. Mohu jen a jen doporučit. Při ulehání se matrace prakticky nepohne. Což mi vyhovuje.
- První noc záda vůbec nebolela.
Objednala jsem na zkoušku jednu matraci a po týdnu jsem objednala i pro manžela.Matrace jsou super.Dekuji
- Na začátku příjemná
- Proleží se
První půlrok moc příjemná matrace, ale pak se ale proleží a nedá se na ní spát. Aktuálně mám otočenou na druhou tvrdou stranou, kterou mám změkčenou peřinou. Doporučuji spíš pružinové matrace.
- Boužel mně bolí z té matrace záda.Vyzkoušené obě strany
- Snad si zvyknu
příjemná
co jsme očekávali, střední tvrdost, příjemná na ležení, tvaruje tělo, dobrá cena.
- Perfektní matrace. Je vysoká, což mi umožňuje pohodlnější vstávání z postele.
Staré matrace dosloužily a při výběru nových jsem hledala hlavně vysoké a tužší matrace . Vybrala jsem dobře. Opět se mi krásně spí. Tato tuhost je přesně taková, kterou má bolavá záda potřebují. Ráno se mi dobře vstává i díky výšce matrace, což oceňují má artrózou postižená kolena. Výhodná byla i cena v akci 1+1 matrace. Hezký bonus byl i polštář zdarma.
- Lehká a optimálně tvrdá matrace za výbornou cenu
- Možnost objednání různých typů potahů
- pohodlné spaní
- příjemná tvrdost
poměr kvalita x cena, spí se dobře
Mám postel s úložným prostorem a horní odklopná deska, proto jsem zvolil pružinovou matraci. Každý se musí rozhodnout co je pro něj dobré. Přeji příjemný spánek.
- Vysoká
- Není měkká
nemá rovnou lehací plochu
- Zatím krátká doba, ale první noc výborně.
- Studená pěna za dobrou cenu.
I H2 je dost tvrdá, objednal bych H1, ale Lidl ji ze záhadných důvodů nemá. H3 si nedovedu představit, to už je asi kámen. Potah ok, výška je s ním po týdnu o cca 1 cm nižší, než deklaruje prodejce. Předchozí kus je i po třech letech bez problému.
Super matrace. Byla to první matrace koupena bez vyzkoušení, takže obavy byly, ale jsme příjemně překvapeni. Super vysoká, není ani tak tvrdá jak jsem si myslela, ale vůbec nevadí. Dokonce ani nesmrděla, jak jsem zde četla na recenzích. Rozhodně doporučuji.
- výborné
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »