Nejnovější recenze ze sekce Matrace
- Jedna strana tvrdší a druhá s měkči vrchní vrstvou, takže žena spí na měkčí a já na tvrdší
- Žádná
Je to relax si po celém dni lehnout a opravdu si odpočinout. V průběhu posledních pěti let jsem vyzkoušel dva druhy matraci a pokaždé to nebylo ono, takže jsem se rozhodl investovat a teď už toho nelituji :) Aktuálně se budím a konečně bez ztuhle bederní oblasti!
- Vše naprosto v pořádku
- žádná
- Kvalitní matrace.
zatím dvě noci, splněné představy
- Kvalita zpracování, přesnost rozměrů, systém balení - vše v naprostém pořádku
V pořádku
Matrace jsou opravdu pořádný, vypadají kvalitně. Jsou perfektní. Mohu jen doporučit.
Velmi kvalitně vyrobená matrace. Po pár nocech si nemůžu vynachválit. Díky rozdílné tvrdosti jsem spokojený já i moje žena.
Matrace je hodně těžká, takže vynést ji do patra byl docela boj, ale spí se na ní náramně. Je tvrdší, ale s příjemným povrchem. Přítele přestalo bolet rameno, které ho trápilo dlouhodobě.
- Kvalita
- Velmi pohodlné
- Splňuje požadavky
- podpora krční páteře
Jsem spokojen
Bezvadný produkt za rozumnou cenu
- Dobře se leží .
- Spokojenost.
- Nic.
Tvrdost matrace není střední, spíš tvrdší
- I když má matrace označení H2, tak pro mě je trochu tvrdší, ale manžel je spokojený. Vysoká matrace s letní a zimní stranou je dobrá volba. Jinak doporučuji.
super matrace
Jsem velice spokojená,doma už tuto martaci mám jen menší rozměr.Proto jsem opět zvolila stejnou značku.
- Matrace má velmi hebký a hlavně sundatelny pratelny obal.
- Tvrdá ale krásně se přizpůsobí páteři
- Na zádech, na břiše, na boku, všechny polohy jsou pohodlné.
- Výška madrace usnadňuje vstávání. Oceňuji po dlouhém dni.
- Počítejte s vyvetranim matrace 1-2 dny
Ze začátku spaní na nové matraci jsme si na ni museli tzv. Zvyknout.
Zkrátka nám s manželem chyběli naše ,, proležené,, důlky předchozí matrace.
Po týdnu mohu s klidným svědomím říct. Že jsem se takhle dobře už dlouho nevyspala.
Zmírnili se bolesti zad a manžel se nyní budí bez bolesti krční páteře.
Přidané polštáře k matraci jsme zatím nevyzkoušeli. Máme vlastní ortopedicke.
Nicméně s nákupem jsme spokojeni a už se těším na naše dojmy po měsíci spani.
Matrace přišla v celku, nesrolovana, ve dvou vrstvách kvalitního igelitu. Zabaleno tak, aby nedošlo k poničení při přepravě.
Jediné co by se dalo produktu vytknout je skutečnost. Že po rozbalení je opravdu nezbytné matraci minimálně 2 Dny nechat vyvětrat.
- Velmi skladné a pohodlné pro přespání, určitě doporučuji!
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]