Nejnovější recenze ze sekce Matrace
super
- Příjemný materiál
- Pohodlná. Není příliš měkká ani příliš tvrdá.
- Velmi rychlé dodání.
- Vážím si možnosti vrácení - 100 dní je fér. I když jsem si jistá, že to nevyužiji.
Matrace mi od první noci sedí. Za mne velice pohodlná a díky zákaznické lince, dobře zvolený typ. Díky ní se mi výrazně zlepšil spánek. Mohu doporučit.
- Pohodlná, luxusní povlak
- Dobře zabalená a rychle dodaná
Jsme s matracemi spokojeni, ceníme si možnosti vyzkoušení 100 dní. Matrace nám vyhovují.
- Matrace veškerých rozměrů
- Kvalita
PROFISPÁNEK Banff
Přidáno: 20. října 2024
(naposledy upraveno 20. října 2024)
Zakoupeno v nejlevnejsinabytek.cz
Doporučuji matrace je pohodlná.
Super vysoká matrace
- Matrace jsou vysoké, dobře se z nich vstává. Výhodná je měkčí a tvrdší varianta. Jsem spokojená.
- Velmi kvalitní, konečně jsem se vyspala celou noc bez bolesti zad
velká spokojenost.
- Výborná matrace. Syn je moc spokojený.
- Kvalitní matrace
- výborně se na ní spí
- Doporučuji
- Pohodlné
Myslel jsem si, že bude o něco měkčí, na dotaz která strana má být měkčí (nikde na výrobku to není označeno), mi bylo odpovězeno toto: "Nikde to neuvádíme, ale měkčí strany by měla být zelená". Já tam žádnou zelenou barvu nemám, jen modrou. Takže tato odpověď mi moc nepomohla.
Ale já si už pomalu zvykám a manželka si koupila změkčující potah.
Livarno Home Rulli
Viola Hauptmannová
Přidáno: 17. října 2024
(naposledy upraveno 17. října 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Nevýhoda je velký zápach, který má každá matrace této značky. Velice dlouho to trvá než zápach zmizí.
Kvalitní matrace, spokojenost, doporučuji
- Super matrace ,krásně se na ní leží
- Je super
- Příjemná měkkost - pohodlná
Pořízeno jako druhá - krycí matrace k původní velmi tvrdé - plní výborně účel pohodlnější spaní …..pokud bych kupovala jen jako samostatnou určitě bych pořizoval vyšší.
- Odpovídá požadavkům i ceně.
- Nemocný manžel je s matrací moc spokojený.