Nejnovější recenze ze sekce Matrace
- cena , kvalita
- Luxusní matrace
Moc pěkný potah, doufám, že i ta jedna půlka se mi vejde do pračky , silný a kvalitní materiál , matrace dostatečně pružná a zároveň tvrdá , druhá strana měkčí ale nebudu nejspíš ji využívat
- Dnes to vyzkouším
Matrac máme zatiaľ krátko, preto budeme pri recenzii opatrní: zatiaľ je pocit pri spaní dobrý, ale hovorí sa, že na matraci treba spať aspoň 3-4 týždne, kým si telo zvykne na nový matrac. Výhoda je, že na vyskúšanie máme 100 dní, takže určite budeme vedieť povedať, či nám matrac vyhovuje. Vyskúšanie na predajni na je nedostatočné.
- hezký potah matrace
Zatím spíme krátce, ale matrace je velmi příjemná.
- úžasná matrace
- super potah
- balení
- Produkt odpovídá mému očekávání
Matrace stojí za ty peníze, záda už moc nebolí a ráno jsem odpočatý. Uvidím po delšim časovém horizontu.
Kvalitní matrace, po sedmi dnech můžu říct že už moc nebolí záda a ráno vstávám odpočatý.
Matrace je pohodlná
- Za slušnou cenu kvalitní zboží
- výhodná cena,pro přiležitostní spaní idealní
Zatím žádné nevýhody matrací nevidím, leží se na nich velmi dobře.
- perfektní a velice pohodlné matrace, velká spokojenost
Matraci jsem si koupil na doporučení obchodu po konzultaci s jejich odborníkem. Nyní vstávám odpočatý a především mě nic nebolí. Tuto matraci můžu rozhodně doporučit. Nicméně určitě doporučuji také poradenství které nabízí prémiové-matrace.cz , určitě vám pomohou najít vhodný model tak jako mě.
Dobře zabaleno
Skvělá, tvrdá matrace!!!
Výmněna za staré. Krátká doba používání.
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »