Nejnovější recenze ze sekce Matrace
- Kvalitní výrobek
- Zlepseni spanku
- Ustup bolesti zad
Velka spokojenost a vyhoda vyzkouseni a vymeny do 100 dnu. Matraci mam kratce ale uz ted vim, ze to byla dobra koupe.
- Vyzkouseni 100 dnu a mozna vymena
- Zlepsila se kvalita spanku
- Vyrazne se omezila bolest zad
Matrace splnili ocekavani a velka vyhoda je vyzkouseni matrace na 100 dni a pote je mozna vymena.
- Dodáno dle pokynů a ve sjednané době.
- matrace je v setu,tzn.obě stejné tudíž i cenově výhodnější,navíc dárek,kvalitní polštář
- tyto rozměry nebyly u všech dostupných prodejen jen u Vás
- matrace kvalitní,oboustanné a hlavně při dodání velmi dobře zabalené,snadná manipulace
- Doporučuji
Po dovolené jsme se rozhodli vyměnit matrace neboť ze starých nás už bolela záda. Prošli jsme kde co asi nejvíc nás zaujala matrace v obchodě prospánek, ale nemožnost vyzkoušet matraci za nemalý peníz nás trochu odrazovala. Tak jsem si večer v pátek kolem 21 hod sedla k pc a narazila na prémiové matrace fungoval tam chat, kde jsem napsala základní údaje a potřeby. Ihned se mnou začal komunikovat příjemný pán a dokonce i zavolal - vše vysvětlil a doporučil. Matrace už máme doma a zatím se na nich spí krásně. Mohu vřele doporučit
- možnost vyzkoušet na 100
- dobře se na ní leží,ráno se cítím odpočatá
- matrace mi skvěle vyhovuje, za mě naprostá spokojenost
Super
- Splnilo moje očekavaní
Matrace je perfektní
- spí se dobře, příjemně tuhá
spí se na ní dobře, nemám co bych vytknul
- skvělé spaní
- Spokojen
Inova Pro
Martin Šarm
Přidáno: 26. srpna 2024
(naposledy upraveno 2. října 2024)
Zakoupeno v Premiove-matrace.cz
- Perfektní a profesionální přístup a komunikace. Dodání v termínu na přání. Perfektně zabaleno
- Matrace je po vyzkoušení překvapivě tvrdá. Máme pružné lamely, ale jakoby tam ani nebyly. Několikrát se mně i manželovi stalo, ze po noci na této matraci jsme se ráno probudili a nedokrvovali se nám nohy a ruce, brněli nás. Zvažujeme vrácení.
- Matrace rozhodně není pro hubené a drobné postavy. V leže na zádech jsem vůbec neměla podepřená bedra. V leže na boku matrace tlačí do žeber.
Dobrá matrace
- Kvalitní matrace
- Snímatelný pratelný potah
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »