Nejnovější recenze ze sekce Matrace
- Výška současně s pevností (tvrdostí), což u jiných typů není pravidlem a "propadají se"
- Dlouho trvá než vyvětrá zápach lepidla
znám od syna, objednala jsem na jistotu
- žádaná tuhost,nejde proležet.
- matrace je vhodná pro lidi s vyšší tělesnou hmotností
- naprosto vyhovuje usínání na boku a měnění poloh
- příjemná matrace, která je vhodná pro lidi s nižší hmotností
Matrace za hubičku Favorit 18 1+1
Přidáno: 20. září 2024
(naposledy upraveno 20. září 2024)
Zakoupeno v Matrace za hubičku
- Pohodlné
- V pořádku
- při dosedu na kraji se propadá, celý povlak matrace je jakoby větší než vnitřní obsah
- není označena tvrdší a méně tvrdá strana strana
Bohužel je zde nižší cena na úkor kvality výrobku, spokojená rozhodně nejsem
- Matrace je poměrně těžká, a proto bych na ní uvítala- alespoň na jedné strane - ucha pro snadnější manipulaci při jejím převlekani.
Výška matrace a její střední tvrdost umožňují příjemný a ničím nerušený spánek, ale také snadné vstávání.
- kvalita za rozumnou cenu
spokojenost, kvalita za rozumnou cenu
Matrace jsme pořídili pro děti, jedno je alergické na roztoče. Používáme týden, jsme spokojeni. Mne osobně se na matraci dobře spí, dětem také.
Tvrdost H3, pro mě příjemná. Velikost odpovídá - pěkně zapadla do rámu, perfektní výška. Moc dobře se mi na ní spí. Snad dlouho vydrží a neproleží se.
- Doporučená pro dospívající. Mně se zdá tvrdá, ale dcera je spokojená a spí se jí lépe než na minulé měkké, která se proležela.
- Český produkt.
- Přiložený polštářek zdarma nemá potah.
Skvělá kvalitní matrace. Spí se na ní tak dobře, že se mi nechce ani vstávat.
- Je měkká
Koupila jsem matrace pro vnoučata a ty si je chválí, že jsou mekkoucke.
- Výška 12 cm
- Je to nějaké moc tvrdé
Moje první a asi i poslední zkušenost s latexovou matrací pro děti. Vracel jsem.
- Matrace odpovídá popisu
V obchodě mi super, rychle a přesně poradili.
Matrace předčila očekávání.
Je velice příjemná, vrstvená nelepená, zdravotní s paměťovou vrstvou, s příjemným potahem, který je celorozepínací - pratelný
Inova Pro
Přidáno: 16. září 2024
(naposledy upraveno 24. září 2024)
Zakoupeno v Premiove-matrace.cz
- Kvalitní matrace, přesně dle popisu prodejce, který nám věnoval čas k pomoci s výběrem.
splnila mé očekávání, na matraci se spí velmi dobře
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »