Poradna Matrace


Autor: | Vloženo: 28.08.2017 000 21:33 | Témata: Poradna Matrace

Jáký je rozdíl mezi paměťovou a latexovou pěnou. Děkuji

  • 28. srpna 2017 - Oficiální zástupce obchodu i-matrace.cz

    Dobrý den, paní Sládková,

    pameťová pěna, je pěna, která mění svou tuhost v závislosti na teplotě. To znamená, že při tělesném kontaktu pěna změkne. Rovnoměrně rozkládá tlak materiálu na lidské tělo, což pozitivnu ovlivňuje krevní oběh. Významný komfort spánku zaručuje tvarování líné pěny do tzn. Masážních nopů, které dokonale prokrvují vrchní část pokožky. Viscoelastická pěna nevytváří protitlak a tím zabraňuje případnému vzniku proleženin.

    Latexová pěna je komfortní, trvanlivá a má velmi vysokou elasticitu, je flexibilní a tvarově stálá i po mnoha letech užíváni. Po stlačení se velmi rychle vrací do původního tvaru. Latex je odolný proti plísním a bakteriím, nepřekračuje limitní hodnoty škodlivin podle normy EUROLATEX (západoevropská ekologická norma).

    S pozdravem,
    Team i-matrace.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 29. srpna 2017 - Oficiální zástupce obchodu Maxhome.cz

    Dobrý den.

    LATEXOVÉ: Původ je přírodní, nebo se vyrábí syntetický latex super elastická pěna, antibakteriální, která neobsahuje prach. Má různé druhy zón tvrdosti 3-7. Latex je na špici vývojového řetězce používaných materiálů na výrobu matrací. Otvory v latexové pěně zlepšují cirkulaci a odvádějí vlhkost. Latexová matrace dlouho vydrží, naše latexové matrace mají obvykle 4 roky záruku.

    PAMĚŤOVÁ PĚNA: modifikovaná pěna, která reaguje na tlak a na teplotu dokonalým přizpůsobením se tvaru těla, což vede ke zřetelnému zlepšení prokrvení exponovaných částí těla (zejména ramen). Z paměťové pěny se vyrábí také polštáře. Jako první ji vyzkoušeli kosmonaute. Aby nebyla matrace příliš měkká, doporučuje se jako vrchní vrstva jiných pěn. Jiné obchody nabízejí jen tenoučkou vrstvu této pěny, jsou však zbytečně drahé, proto je lepší zakoupit celou matraci.

    Naše matrace jsou od SLOVENSKÉHO výrobce s kterým spolupracujeme dlouhá léta. Matraci vyrobí na míru, lze také zadat vlastní složení matrace ne jen rozměr a druh potahu. Dle věku, váhy a finančních možností nám výrobce doporučí matraci přímo pro danou osobu.

    Přejeme hezký den, s pozdravem

    Maxhome - team



    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.