Nejlevnější nabídky (5)

Podobné produkty
Recenze
- Zatím je máme 10 dní a jsme spokojeni
- Krasna, velmi pohodlna matrace. Prijemne tvrda a zaroven se skvěle přizpůsobuje. Jsem spokojena, doporucuji.
- Trochu tezsi, hur se prevleka postel
kvalitní
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Probuďte se stabilně a bez kompromisů — pevná podpora, cílené přizpůsobení a jistota pro klidný spánek.
MPO Ergonomy Plus je ortopedická taštičková matrace, která kombinuje bodovou podporu taštičkových pružin s přírodní kokosovou vrstvou a vrstvou PUR pěny (hustota 70 kg/m³). Díky 5 anatomickým zónám poskytuje cílenou oporu tělu a udržuje páteř v přirozené poloze; matrace nese až 140 kg a má snímatelný potah pro snadnou údržbu. MPO Ergonomy Plus cílí na ty, kdo hledají pevné, ortopedické ležení s dlouhodobou stabilitou.
Cílená ortopedická podpora
MPO Ergonomy Plus nabízí pět anatomických zón, které cíleně podepřou ramena, bedra i pánev. Díky tomu se tělo lépe uvolní a páteř zůstane víc v ose, což oceníte při potřebě stabilní ortopedické opory.
Bodová elasticita díky pružinám
Jádro tvoří taštičkové pružiny uložené jednotlivě (přibližně 250 pružin na m²). Každá pružinka reaguje samostatně, takže matrace dává pevnou oporu tam, kde ji potřebujete, a zároveň minimalizuje přenos pohybu.
Přírodní kokos pro pevnost a odvětrání
Vrstva z kokosového vlákna dodává matraci tuhost a přirozenou ventilaci. Kokos zvyšuje stabilitu ležení a pomáhá odvádět vlhkost, čímž podporuje příjemné a sušší prostředí pro spánek.
Navrženo pro pevné spaní
Matrace je koncipovaná jako tvrdší model s důrazem na stabilitu a vysokou nosnost (140 kg). Hodí se pro spaní na břiše a pro uživatele, kteří preferují pevný povrch bez výrazného propadu.
Praktická údržba a komfort
Model má snímatelný potah, který usnadní čištění a péči o hygienu. Díky kombinaci pružin a pevné pěny získáte pevné ležení bez zbytečné náročnosti na údržbu.
Klíčové vlastnosti
- Taštičkové pružiny pro bodovou podporu (cca 250 pružin/m²)
- 5 anatomických zón pro lepší přizpůsobení tělu
- Kokosová vrstva pro přírodní stabilitu a ventilaci
- Vysoká nosnost 140 kg a ortopedická podpora
- Snímatelný potah pro snadnou údržbu
Často kladené otázky
Je matrace vhodná pro těžší osobu?
Ano. Matrace má vysokou nosnost do 140 kg, takže ji můžete použít i při vyšší váze, aniž byste ztratili oporu.
Pro koho je tahle matrace nejvhodnější?
Matrace je ideální pro ty, kdo preferují pevnější povrch a pevnou oporu, zejména pro spaní na břiše nebo při potřebě ortopedické podpory.
Má matrace snímatelný potah?
Ano. Matrace má snímatelný potah, který lze snadno sejmout a podle typu potahu i vyprat nebo vyčistit.
Lze matraci polohovat na polohovacím roštu, nebo vyžaduje pevný podklad?
Matrace vyžaduje pevný podklad nebo laťkový rošt se stabilními latěmi – nedoporučujeme polohování ani měkké podklady, které by snížily funkčnost pružin.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
MPO Ergonomy Plus
- Tato matrace opravdu zvyšuje kvalitu spánku.
- Dobrý vliv na záda.
- Trochu tezsi, hur se prevleka postel
- Zatím je máme 10 dní a jsme spokojeni
- Je tvrdší, což mi vyhovuje. Jsem s ní velmi spokojená.
- objednána z důvodu větší zátěže - účel splněn
Doporučuje produkt
Na první dojem možná tvrdší, ale jde o zvyk.
Doporučuje produkt
Dobře mi rovná záda, a nutí mne zároveň spát na zádech. Záměrně jsem proto volil tužší pružinovou matraci abych se nekroutil na bok a abych využil ergonomického polštářku z paměťové pěny kvůli krční páteři.
kvalitní
Spokojen