Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Matrace

Tempur Cloud 22

Tempur Cloud 22

Ověřený zákazník Sleep Centrum Anonym

Přidáno: 15. května 2012

Zakoupeno v Sleep Centrum

Doporučuje produkt
  • vše, co bylo komunikováno v popisu výrobku

výborné

Matrace Comfortflex

Matrace Comfortflex

JCH JCH

Přidáno: 14. května 2012

Doporučuje produkt
  • Vyhovující tvrdost a ohebnost při použití s motorovým roštem, sundávací potah rozdělitelný na 2 části, kvalitní potah, na kterém neulpívají žmolky s prostěradel. Velmi kvalitní spaní.
  • Nic

Po 16 měsících používání bez výškových změn a proleženin. Nákup doporučuji, obzvlášť v akci, kdy 2 kusy stály cca 5 tis. Kč. Matrace zvítězily v konkurenci těch drahých, o jejichž koupi jsme uvažovali. Nákup v prodejně Maxi Orion Olomouc vzhledem k ochotě personálu doporučuju.

Matrace VISCO superior

Matrace VISCO superior

Ověřený zákazník Maxhome.cz Anonym

Zakoupeno v Maxhome.cz

Doporučuje produkt
  • Matrace je velmi pohodlná a spánek je velmi kvalitní.
  • Je inzerována jako středně tvrdá, ale osobně bych jí klasifikoval do sekce měkká.

Jsem velmi spokojen, matrace je sice poměrně drahá, ale řekl bych že je to dobrá investice.

Quincy

Matrace molitanová do kolébky

Ověřený zákazník Slune-cz.cz Anonym

Zakoupeno v Slune-cz.cz

Doporučuje produkt

Jinou matraci do kolébky jsem nesehnala,která vyhovuje rozměru kolébky.

MATRACE SOFIA 200x90

MATRACE SOFIA 200x90

Ověřený zákazník netovka.cz Simona

Přidáno: 11. května 2012

Zakoupeno v netovka.cz

Doporučuje produkt

je pohodlna a na kazde strane je jinak tvrda

Matrace pohanka kokos

Matrace pohanka kokos

Ověřený zákazník Dětské postýlky Anonym

Přidáno: 11. května 2012

Zakoupeno v Dětské postýlky

Doporučuje produkt
  • pevná, lehká, snadná manipulace
  • je stále cítit zřejmě nějaké pojivo

vyhovující, dostatečně pevná

matrace Triflex 200x140

matrace Triflex 200x140

Ověřený zákazník MATRACE BAB Georgee

Přidáno: 9. května 2012

(naposledy upraveno 9. května 2012)

Zakoupeno v MATRACE BAB

• Relativně levná
  • Pružná a ohebná
  • Těžká a hutná
  • Dostatečně tuhá
  • Příliš tenká středová vrstva z recyklované pěny - pouze 3 cm Škoda že ten střed není silný aspoň 4-5 cm a okolní molitan o to tenčí.
  • Asi by se vyplatilo připlatit za triflex plus, která má středovou vrstvu 6 cm
  • Masážní nobky nemají žádnou znatelnou funkci ale ani neškodí

Matraci jsem koupil na základě pozitivních recenzí zde na heurece mezi levnými výrobky. Je ale hodně tenká, proto bych si po vyzkoušení asi raději připlatil cca 20% ceny za triflex plus.
Matrace je sendvič z dvou desek pur pěny 2540 tlouštky 4 cm (z toho nopky 1.5 cm) a 3 cm nosné vrstvy z recyklované pěny asi hustoty 70 možná víc.
To značení pěn např. 2540 znamená že pěna má hustotu 25 kg na metr krychlový (větší značí lepší životnost) a druhé číslo značí tuhost, tj. tlak v kPa, který je třeba ke stlačení pěny o 40% (mezi posledními dvěma číslicemi je desetiná čárka, ale koho by to zajímalo, důležité je vědět že nad 35 je matrace tvrdší)
Škoda jen, že označení pěn, není standardně udáváno a je třeba si ho vyžádat, dalo by se porovnat se současnou matrací a ulehčit výběr.

matrace Bingo Hard

matrace Bingo Hard

Ověřený zákazník ProSpanek.cz Anonym

Přidáno: 8. května 2012

Zakoupeno v ProSpanek.cz

Doporučuje produkt
  • velmi pohodlne, dobra cena

Chtela jsem dve matrace, ne prilis drahe, ale kvalitni a vysoke, s pratelnym potahem
Jsou velmi pohodlne, i na tvrdem podkladu
Moznost vybrat si velikost nezavisle na cene - super

Potah byl po doruceni trochu spinavy, ale da se vyprat

MILENA 200x180x10

Ověřený zákazník Matrace-polstare.cz Pája

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v Matrace-polstare.cz

Doporučuje produkt
  • kvalitní materiál-líná pěna+studená pěna

Dobrá matrace za super cenu!

COMFORTA 200x120

COMFORTA 200x120

Nedoporučuje produkt

Varuji před firmou Grossmann Opava, matrace nekvalitní, přístup při řešení reklamace šílený, dělají problémy, vše hází na zákazníky, nic neuznávají. Jimi deklarované vlasnosti matrací neodpovídají ani vzdáleně. Pokud si chcete ušetřit řadu problémů, a nechcete dopadnout jako já, obraťte se na jinou firmu.

COMFORTA 200x100

COMFORTA 200x100